Thema 2020: Leermonument

Beleef je leermoment in een leermonument!

Lees verder . . .

Open Monumentendag 2019: ‘Plekken van plezier’

De Open Monumentendag heeft in 2019 als landelijk thema ‘Plekken van plezier’. Hoe hebben mensen zich in de loop der eeuwen vermaakt en welke monumenten zijn daarvoor het decor of het podium geweest?

Lees verder . . .

Open Monumentendag 2018: 'Het melkmeisje' en de Oosterhoutse pottenbakkerijen

Open Monumentendag staat dit jaar in het teken van schilderij 'Het melkmeisje' van Vermeer en de link naar de geschiedenis van de Oosterhoutse pottenbakkerijen.

Lees verder . . .

Open Monumentendag 2017: 'Boeren, burgers en buitenlui'

Boeren, burgers en buitenlui opgelet: Fiets op zondag 10 september 2017 een prachtige tocht langs diverse monumenten in de gemeente Oosterhout en ontdek het verleden. Op die dag organiseren de Oosterhoutse Fietsdagen en Open Monumentendag Oosterhout namelijk een Monumentale fietsroute. U kunt kiezen uit fietsroutes van 20, 30, 40 of 50 kilometer. Diverse monumenten zijn deze zondag gratis toegankelijk en in sommige worden speciale activiteiten georganiseerd. Schrijf u zondag 10 september tussen 10.00 en 13.00 uur in bij Activiteitencentrum Slotjes in Oosterhout of ’t Klosterke in Den Hout voor € 5,00 p.p. (tot 16 jaar gratis) en ontdek monumentaal Oosterhout op de fiets.

Lees verder . . .

Meer artikelen...

Open Monumentendag

Wilt u meer weten over de landelijke Open Monumentendag? Kijk dan op www.openmonumentendag.nl

Mogelijk gemaakt door